112tarot.nl - de ultieme gids voor spirituele ontwikkeling

Meer informatie over Tarot Lezingen - Vind antwoorden met Tarot

Welkom bij 112tarot.nl, uw online bestemming voor inzichten, wijsheid en begeleiding op uw levenspad. Tarotkaarten zijn al eeuwenlang een krachtig hulpmiddel om een dieper inzicht te krijgen in onze gedachten, emoties en situaties. Wij nodigen u uit om de mystieke wereld van tarot te verkennen en uw eerste kaartlegging gratis te ervaren.
Wat kunnen wij voor u doen? Meer lezen

The Wild Unknown Tarot: de sleutel tot persoonlijke groei en ontwikkeling

Tarotiste en spirituele coach Annick Van Damme werkt al verschillende jaren met de tarot als instrument voor bewustwording. Ze begeleidt anderen met liefde en enthousiame om de tarot te gebruiken als leidraad om vrijer te leven en meer geluk te ervaren. Het beeld van de tarotkaarten zet je energie in beweging en geef je de boodschap die op dat moment belangrijk is.Als de kaart 'Contact' contact met jou probeert te maken, ga het dan niet uit de weg. Denk niet het kan altijd nog. Ook al is het waar; je krijgt altijd nog een kans. Maar waarom zou je het plezier uitstellen ? Wezenlijk contact is een waar genoegen van geven en ontvangen, een mooie kans om te groeien en je mooiste ik tot nu toe te zijn.

De meest bekende is het Keltisch Kruis, maar er zijn heel veel tarotleggingen, afhankelijk van de vraag die je wilt stellen en hoeveel kaarten je wilt gebruiken. Kies hieronder een gratis kaartlegging, vertrouw op je gevoel en ontvang extra begeleiding op jouw pad naar persoonlijke groei. De Tarot en kaartleggingen zijn altijd met veel mysterie omgeven.

Volgens mij is dat totaal niet waar de Tarot over gaat. In feite zijn tarotkaarten helemaal niet bedoeld om iets over je toekomst te vertellen. gaat er van uit dat Tarot een soort gereedschap is, een manier om in contact te komen met de meest waardevolle informatie die er bestaat: kennis van binnenuit.

Dankzij deze plek van innerlijke kracht en wijsheid kun je ontdekken hoe je nu positieve veranderingen kunt aanbrengen, zodat je in de toekomst je dromen kunt manifesteren. Tarot is wereldwijd één van de meest populaire instrumenten voor inzicht en zelfreflectie. Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten (margriet tarot).

Een dieper inzicht in de wereld van Levensrichtlijnen

De beelden van de tarotkaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan. Uiteraard zal je gezond verstand je zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment.

Geestelijke begeleidingtarot dagkaart trekken


Behoudt in dat geval je eigen mening en laat de uitslagen op deze site niet jouw leven leiden. Zie deze site als een soort hulpmiddel om inzicht te krijgen op bepaalde problemen en/of mogelijkheden.

Duik in het mysterie van paranormale verschijnselen, ontrafel je spirituele pad door middel van methoden en lees meer over parapsychologie en ontgrendel paranormale krachten.

Wie meer wil weten over alles over parapsychologie, kun je jezelf te verdiepen in deze mysterieuze verschijnselen. Astrologische tekens bieden een diepgaand begrip van jouw levenspad. Voor wie wil ontdekken het begrijpen van jezelf, horoscopen biedt een waardevolle gids van jouw eigen sterke en zwakke punten. Als je jouw zielsmissie meer wilt weten over, zijn er verschillende inzichten waar je baat bij kunt hebben. Met deze technieken kun je ontdekken wat jouw doel is.

Het doel van de tarot is ook niet zozeer het voorspellen van de toekomst, maar vooral om inzichten te krijgen in je eigen, vaak ingewikkelde levensprocessen. Je kunt de tarot aanspreken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met relatie, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.

In een persoonlijk gesprek gaan we dan ook in samenspraak op zoek naar een antwoord op jouw vraag met behulp van de getrokken kaarten. Indien gewenst kunnen we samen aan die verandering werken in een vervolgtraject, zodat je gemotiveerd blijft. Dit versterkt het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen maar begeleidt en ondersteund wordt.

Indien je niet in de mogelijkheid bent om naar mij toe te komen dan kun je ook een afspraak maken voor een telefonisch consult te laten plaatsvinden. Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk en de regisseur van je eigen leven.

Verrijk je leven met de kennis van Emotionele Heling

Van geboren worden tot doodgaan, en heel veel stappen daartussenin: elk mensenleven is als een pad. De 22 kaarten van de Grote Arcana symboliseren de levensstadia die ieder mens doormaakt - ja nee tarot. Het zijn de grote lessen die op je weg komen, waardoor je je kunt ontwikkelen. Alle kaarten hebben een titel en een getal: van 0, de Dwaas, tot en met 21, de Wereld.

Als je de vrije natuur intrekt en eens goed om je heen kijkt, zul je zien dat de bomen, de bloemen en zelfs de rotsen een bepaalde stroomlijn hebben: de buiging van de tak die naar de bloesem leidt, de vloeiende daling in een rotsformatie, de knoesten in een boomstam en de vertakkingen van uitlopers..

Met Holistic View bied ik je spirituele ondersteuning op verschillende manieren. Zo verzorg ik verschillende soorten spirituele readings, maar ook vormen van online healing die jou de nodige inzichten kunnen verschaffen in jou als persoon en de reis die jou te wachten staat. Ook handlezing is een mooie methode om inzichten op zielsniveau boven tafel te krijgen - rider waite tarot deck.

catharinas tarotgratis dagkaart tarot


Want niet alleen in de privésfeer kan men spiritualiteit toepassen voor de nodige groei. Het kan ingezet worden voor zowel individu als de organisatie. Mijn consulten, zoals tarotkaarten leggen, kunnen worden ingezet als een eenmalige sessie, maar ik bied ook coachingstrajecten aan voor wie actiever aan de slag wil met diens ontwikkeling, of een bepaald overheersend issue bij de wortel wil aanpakken.

Laat mij je begeleiden naar jouw ideale toekomstpad met een aanpak op maat.

Het belang van Gratis Tarot in onze zoektocht naar betekenis

De Tarot wordt vaak gezien als occult of eng en als een instrument om de toekomst te voorspellen. Dit is alles behalve wat Tarot is. De Tarot kun je het beste vergelijken met een spiegel die het onderbewuste -onze innerlijke wijsheid- naar de oppervlakte van ons bewustzijn brengt. Ik werk met het ‘Osho Zen’ Tarot kaartendeck dat vooral inzicht geeft in het hier-en-nu (de ster tarot).

Het huidige moment is het belangrijkst, van waaruit we ons leven bewust vorm kunnen geven. Een Tarotlezing helpt je om begrip en inzicht te krijgen in situaties of (levens)vragen. De mogelijkheden van Tarot zijn oneindig. Je kunt je wenden tot de Tarot met vragen over: relaties, liefde, werk en carrière, (zakelijke) besluiten, persoonlijke ontwikkeling of andere thema’s die spelen in jouw leven.

De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren, maar geven inzicht in de weg ernaar toe. De Tarot laat zien wat jij zelf kunt doen om je leven te veranderen. Tijdens een Tarotconsult is er ruimte om jouw vragen te stellen. Bij iedere kaart die jij trekt, geef ik uitleg over de betekenis en deel ik de boodschappen die ik via ‘channeling’ doorkrijg.

De verkregen inzichten helpen je om situaties een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en jouw verdere richting te bepalen. Wil je inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent welkom in mijn praktijk in Den Haag, Benoordenhout of via een online sessie.

tarot liefde ja/neeEmotionele heling


Het is ook mogelijk om een Tarotlezing cadeau te geven om een mooi moment te vieren of als steuntje in de rug in moeilijke tijden. Ben je op zoek naar een bijzonder verjaardagscadeau? Geef een speciale ‘Verjaardag Tarotlegging’ cadeau. We kijken met de jarige terug op het afgelopen levensjaar en vooruit naar het komende jaar.

Tarot Weeklegging: ontdek de geheimen van deze bijzondere wereld

tarot tygodniowyja en nee tarot


De Tarot is een verhalenboek van ons leven, de spiegel van onze ziel en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid. Het is een middel om de antwoorden te vinden die in jou aanwezig zijn.

Kan iedereen tarot kaarten leggen?

Ja, iedereen kan tarot kaarten leggen. Het vereist geen speciale gaven of talenten, maar wel enige kennis van de betekenis van de kaarten en oefening om vertrouwd te raken met de verschillende leggingen en interpretaties.

Welke tarot kaarten voor beginners?

De Rider-Waite tarot is een goede keuze voor beginners, omdat dit een van de meest bekende en bestudeerde tarotdecks is. De afbeeldingen zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, en er zijn veel bronnen beschikbaar om de betekenis van de kaarten en de leggingen te leren.

Wat kun je doen met tarot kaarten?

Met tarot kaarten kun je inzicht krijgen in jezelf, je leven en je relaties. Ze kunnen worden gebruikt voor zelfreflectie, het verkennen van verschillende situaties, het nemen van beslissingen, of het zoeken naar begeleiding en advies. Tarot kaarten zijn geen instrument om de toekomst te voorspellen, maar eerder een manier om jezelf en je leven beter te begrijpen.

Welke vragen kun je stellen bij tarot?

Je kunt allerlei vragen stellen bij tarot, zolang ze open zijn en niet gericht op het verkrijgen van een simpel ja of nee antwoord. Enkele voorbeelden zijn: Wat kan ik doen om mijn relatie te verbeteren? Hoe kan ik beter omgaan met deze moeilijke situatie? Wat zijn mijn sterke punten en hoe kan ik deze benutten? Welke stappen kan ik nemen om mijn doelen te bereiken?

Kun je tarotkaarten voor jezelf leggen?

Ja, je kunt tarotkaarten voor jezelf leggen. Het is een geweldige manier om aan zelfreflectie te doen en inzicht te krijgen in je eigen leven en situaties. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn met jezelf tijdens het proces en te proberen je interpretaties zo objectief mogelijk te houden.

Wat is het verschil tussen de Grote Arcana en de Kleine Arcana in tarot?

De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die belangrijke levenslessen en spirituele thema's vertegenwoordigen. Deze kaarten worden vaak gezien als de meest invloedrijke kaarten in een tarotlegging. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten, verdeeld over vier kleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentakels), die meer alledaagse situaties en gebeurtenissen weergeven.

Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten?

Om je intuïtie te ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten, kun je regelmatig oefenen met leggingen, mediteren op de kaarten en hun betekenissen, en vertrouwen op je eerste indrukken bij het interpreteren van de kaarten. Geef jezelf de ruimte om te leren en te groeien in het proces, en wees niet bang om fouten te maken.

Hoe vaak moet ik tarotkaarten leggen?

Er is geen vastgesteld aantal keren dat je tarotkaarten moet leggen. Sommige mensen leggen dagelijks kaarten voor zelfreflectie, terwijl anderen ze alleen leggen wanneer ze begeleiding zoeken of voor belangrijke gebeurtenissen. Het belangrijkste is om te doen wat voor jou het beste aanvoelt.

Moet ik mijn tarotkaarten reinigen en zo ja, hoe doe ik dat?

Het is een goed idee om je tarotkaarten te reinigen om eventuele negatieve energieën te verwijderen en ze opnieuw af te stemmen op je eigen energie. Je kunt dit doen door de kaarten te reinigen met rook van salie of palo santo, ze in het maanlicht te leggen, of door ze te omringen met reinigende kristallen zoals bergkristal of seleniet.

Is het mogelijk om online tarotkaarten te leggen?

Ja, het is mogelijk om online tarotkaarten te leggen. Er zijn veel websites en apps die gratis of betaalde online tarotleggingen aanbieden. Hoewel dit misschien niet dezelfde persoonlijke ervaring biedt als het leggen van fysieke kaarten, kunnen online tarotleggingen nog steeds waardevolle inzichten en begeleiding bieden.

Deze legging is bedoeld om dichter bij elkaar te komen door elkaar beter te begrijpen. Zie de uitkomst niet als absolute waarheid, maar herken dat elke kaart ook over een deeltje van iemand kan gaan. Durf je bewuster te worden? Is liefde voor jou erg belangrijk? Doe deze relatie tarotlegging! Ga naar binnen met heel je aandacht.